Munkahelyre csak a megmaradt hagymás kenyérből viszünk.
Találtam a hűtőben egy padlizsánt, a padlizsánkrém 10 perc múlva a tálkában pihent.
Estére még sütöttem pár babapiskótát.
6 tojás, 16dkg cukor, 18 dkg liszt, késhegynyi sütőpor.
A recept szerint külön kellene a sárgáját a cukorral illetve a fehérjét felverni, de jó géppel mehet egybe is. A lisztet a végén finoman belekeverni. Habzsákból szilikonos zsírpapírra adagolom. Meghintem porcukorral, hogy ne terüljön el(nagyon). 150 fokos sütőben aranysárgára sütöm.
Ilyenkor lenne jó a légkeveréses sütő , mert már a második adag is megszenvedi a várakozást, nem beszélva a harmadikról.
Persze elfogy a csúnyája is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése