Gyümölcsnapról nagy ötleteim nincsenek.
Tegnap még salátát se csináltam, amit behozhattam volna. Marad az alma meg egy banán.
Estére felbontottunk egy Őszibarack konzervet, volt még aszalt szilva.
Sütöttem almát:
Fejenként 2-3 almát megmosunk karalábé vájóval kiszedjük a magházát.
Teszünk bele 1 kkanál tört diót, 1 kkanál lekvárt, agy kis mézet, kevés rumot.
Akkora edénybe tesszük, hogy éppen elférjenek az almák, de az edény szélétől maradjon pár centi.
Így az almáról nem csurog a lé a sütőbe, de nem is terül el annyira, hogy ráégjen az edényre.
Akkor van kész az alma, amikor ez a szaft már/még egy kocsonyás zselé szerű csoda.
szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése